Lajme

Inspektohen punimet edhe në rrugën “Haxhi Qerimi” në Lagjën e Baqevcit në Mushtisht

Kryetari i Komunës së Suharekës z. Bali Muharremaj, para pak çasteve ka inspektuar edhe punimet rreth ndertimit të rrugës “Haxhi Qerimi” në Lagjën e Baqevcit në Mushtisht. Ai ka takuar banorë të kësaj Lagjeje të cilët e kanë uruar për postin e kryetarit dhe e kanë përgëzuar për iniciativën e marrë në inspektimin e punimeve të Projekteve që po realizohen. Lagja e Baqevcit në Mushtisht, e ka falenderuar kryetarin Muharremaj për kujdesin e treguar rreth punimeve që po kryhen ne rrugën “Haxhi Qerimi”. Pas fshatit Mushtisht, kryetari Muharremaj ka vazhduar rrugën për në fshatin Greikoc.

 

 

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Comments

0 comments

Related posts

po bëhet dezinfektimi selektiv kundër etheve hemoragjike

admin

Komuna do të mbeshtesë gratë fermere

admin

Mbledhja e 8 (tetë) e Komitetit për Politikë dhe Financa

admin
close

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Log in

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…

%d bloggers like this: